söndag 10 maj 2009

Söndag













Så här fin har våran gård sett ut i helgen, ser nästan fortfarande likadant ut. Nu har vi iallafall satt i ett nytt vattenledningsrör och nytt avloppsrör..så det är ju bra.
Och källaren har det bilats i golv för fullt..vi ska nämligen sätta in en toalett och dusch nere i källaren oxå. Kommer att behövas extra toalett och dusch när barnen växer upp och bli större känns det som :-) plus att vi har bastun där nere så det blir smidigare att duscha där nere än att springa upp och duscha.


Annars har helgen bjudit på grillning hos syrran mums gott,varit och sett fina bilar på crusingen,varit hundvakt åt snäll wilma,planterat lite blommor,borstat kaninen,och klarat att vara utan vatten i nästan 2 dagar.:-) Och Alva när vi var hos Kicki och vi trodde att barnen sov så åt Alva och Alexander fotkärm BLÄ vet ej vart de fått iden ifrån. Kan inte ha varit gott..ringde giftinformatonscentralen och som tur var så var det ofarligt. Hade inte en tanke på att barnen ens skulle var intresserad av att äta det men men barn är barn. Så nu har jag fått ta bort ALLA mina krämer (i barnhöjd) som jag har hemma och lagt in dem i medicinskåpet för man vet ju aldrig om hon får samma ide igen. Fast vet inte om hon vågar efter utskällningen hon fick. Ja ja så är det! over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar