tisdag 25 oktober 2011

Saknar min katt....











Saknar min gosiga katt Grålle han har nu varit borta i ca 4 månader. Känns jättetrist för han var väldigt go och snäll. Troligtvis är det räven som tagit honom, då jag letat överallt efter honom i fall han skulle vara överkörd.Han gick aldrig långt från vårat hus. Han hade både halsband med mitt telefon nummer och så var han öronmärkt. Detta är den andra katten som försvinner för oss så blir det någon ny katt någongång så får det bli en innekatt men svårt då man har barn som springer in och ut hela tiden och aldrig stänger dörren.

Hunden Olle är iallafall bättre i sitt ben. Inge haltande nu. Han är ju trots allt gammal med sina 10 och ett halvt år. Igår då vi var på promenad ..kom det fram en äldre dam och sa..åå vilken fin hund du har, det var lite roligt faktiskt :-)

Idag har vi varit på babysång som vanligt på tisdagar. Arvid verkar gilla sången :-)
Det är bland det bästa han vet då man sjönger för honom så här hemma sjöngs det stup i kvarten..tur att ingen mer än barnen hör mig för jag har en urusel sångröst :-)! Kommer aldrig glömma då mitt fadderbarn Ebba var här och hälsade på när hon var bebis. Så höll jag henne i famnen och hon var såå glad och jag började sjönga då började hon gallskrika...hon tyckte nog inte alls om min sångröst ;-)

Nej kanske man ska passa på att laga lite mat medans lilleman sover annars vill han gärna vara i famnen och titta på då jag lagar mat..och det är liiiite svårt att laga mat med en hand :-D...

1 kommentar:

  1. hihi Minns det där med ebba ;) jag tycker du sjunger bra! Synd att katten försvann :(

    SvaraRadera